Santa Barbara

Igårkväll blev det en sen kväll med salsaklubb, tequila shots (trodde aldrig jag skulle gå i närheten av det igen) och en avslutning som bestod av nattbadande i en hotellpool vi lyckades smyga in till. Vaknade lagom sliten imorse men efter en dusch trängde vi ihop oss i bilen och killarna tog med oss till en dansk restaurang, där en av dem jobbar extra, där vi åt smörebröd med lax och fiskfilé. Hur gott?!

Sen spenderade vi några timmar körandes och vandrandes runt Santa Barbara. Att sitta på en pir, i solsken, och äta glass den första december måste ses som ett mindre underverk. När solen gått ner packade vi ihop våra grejer, sa hejdå till killarna och styrde kosan mot LA. Nu sitter vi hos Gretas värdmammas syster, myser i sofforna, kollar tv och har köpt biljetter till Universial Studios för imorgon. Enjoying life for sure!


Postat av: Leif

Santa Barbara ser ut som en ren semesterdröm eller, vid närmare eftertanke, som en miljö för en av alla dessa kriminalfilmer med sol, strand, snabbba bilar och häftiga drinkar.

2011-12-04 @ 20:58:52
Innan du kommenterar:
- Jag måste godkänna alla kommentarer.
- Onödiga kommentarer publiceras inte.
- Det gör inte heller reklam eller spam.
Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-mail

Din blogg eller hemsida

Kommentar

Trackback
RSS 2.0