I said "remember this moment" in the back of my mind

Den första delen av helgen spenderade jag med Lisa genom att gå på bio på fredagkväll och ta en tur på stan på lördagförrmidag. Är så himla glad att hon har flyttat hit! På lördagkväll jobbade jag, då Allison och Tom skulle ut och äta middag, men det var inte speciellt ansträngade. Henry sov redan och så gjorde även Willa efter några böcker som hon fick läsa i min säng för att hon hade uppfört sig så bra och använt sina listening ears som vi tjatar om att hon ska komma ihåg. Vid tiotioden kom Megan över med partyhumör och halva sin garderob så när jag slutade en timme senare drog vi ner till Bourbon. Jag dör av skratt när jag tänker på kvällens händelser. Utan att avslöja för mycket kan jag säga att den innehöll en svensexa, en tjej som ville göra body shots på mig samt en latino vid namn Jesus som skulle lära oss dansa salsa. Vi ramlade ner i min sköna säng vid sex imorse så dagen har idag förlöpt i ett töcken av trötthet och huvudvärk.
Vid halv tre-tiden bestämde vi oss i alla fall att det var dags att få något i magen så vi körde bort till en sushibuffé där vi vräkte i oss tills vi började oroa oss för att fiskarna skulle simma ut genom öronen på oss. Efter det hade vi alldeles lagom mycket energi kvar för att parkera rumporna i en biosalong och se den nya filmen med Ashton Kutcher - No strings attached. Den var alldeles lagom lättsam och rolig såhär en söndageftermiddag.När jag kom innanför dörren för en timme sen hör jag ett högljutt "MARIIIIIIIIAAAA!!" eka genom huset och en liten virvelvind kastar sig upp i min famn. Willa har till min stora glädje saknat sin au-pair i helgen! Nu har jag hoppat i min favoritmys-outfit och ska snart äta lite middag med mina fina värdföräldrar innan jag bäddar ner mig i sängen med lite fruktsallad och When Harry met Sally. Fin helg har det varit!


Postat av: Ewa

Du har verkligen haft en innehållsrik och omväxlande helg! Jag fattar bara inte hur du orkar, men det är väl bl.a där som skillnaden i ålder kommer in. :-)

Kul att det stämmer bra mellan dig och Lisa. Är ju mysigt att ha en kompis i närheten. Puss.

2011-01-24 @ 19:29:03
Postat av: Leif

Det är precis efter en sådan helg som måndagsmorgonen känns efterlängtad och en förhoppning infinner sig om att den nya arbetsveckan må räcka länge på det att energin inte måtte vara alltför stor när fredagskvällen åter dyker upp. En helg helt i min stil.(för 40 år sedan)Visst är det väl härligt att vara så efterlängtad!?!

2011-01-26 @ 23:36:41
Innan du kommenterar:
- Jag måste godkänna alla kommentarer.
- Onödiga kommentarer publiceras inte.
- Det gör inte heller reklam eller spam.
Vad heter du?
Kom ihåg mig?

Din e-mail

Din blogg eller hemsida

Kommentar

Trackback
RSS 2.0